Ξεκίνησε η προετοιμασία

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας μας στο γήπεδο του ΣΕΦ λίγο μετά τις 21.30 με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα να δείχνει την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

Λίγο μετά τις 21.00, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο παρέλαβαν το ρουχισμό τους και στη συνέχεια πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι ξεκινώντας την προετοιμασία.

Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ο γενικός κ. Γιώργος Βατίστας πήρε το λόγο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές όπου τους ευχήθηκε καλή σεζόν ενώ αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής, Ντανιέλ Μπατίστα, που αναφέρθηκε στη νέα χρονιά, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο στο τέλος της χρονιάς.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε το πρόγραμμα με τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πλην του Βραζιλιάνου Φερναντίνιο που έφτασε χθες στις 21.45 στη χώρα μας.

Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση ενώ στη συνέχεια το μενού είχε ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους. Το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα.

Σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 21.00.