Βαγγέλης Χαντές: «Κάποιοι έχουν μείνει σε παλαιότερες λογικές/ Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παίκτης»

Αναδημοσίευση της συνέντευξη του Βαγγέλη Χαντέ στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Όλα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας μας στον δημοσιογράφους Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή, Λούκα Θεοφανόπουλο και Γιώργο Σαραντάκο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του Εθνικού Βαγγέλη Χαντέ:

Τι έγινε στο παιχνίδι:

«Είναι πολύ άβολο για μένα να συζητάω για αυτά τα πράγματα γιατί ο ρόλος μου είναι εντελώς διαφορετικός. 

Κανονικά έπρεπε να μιλάμε μονό για το ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς αναγκαζόμαστε να μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό πολύ δυνατό ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες αλλά έγιναν κάποια πράγματα γιατί είτε κάποιοι έχουν μείνει σε φιλοσοφίες και λογικές παλαιότερων χρόνων είτε γιατί υπάρχει κάποια ανοχή από τις ομάδες στα λειτουργικά θέματα. 

Φτάσαμε σε ένα σημείο χωρίς λόγο γιατί δεν είχε γίνει κάποια σύρραξη σοβαρή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές με επεισόδια, να φτάσαμε να χτυπηθεί ο παίκτης μας. Μάλιστα όλα ξεκίνησαν από τον πάγκο του Πανθρακικού και συγκεκριμένα με τον παράγοντα που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επόμενη ημέρα: 

«Η τύχη του παιχνιδιού θα καθοριστεί από τους αρμόδιους φορείς της ΕΠΟ. Εμείς είχαμε ενημέρωση από τον διαιτητή, εκφράσαμε τη θέση μας ότι είμαστε επιφυλακτικοί για το να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα».

Για την υγεία του ποδοσφαιριστή του Εθνικού: 

«Ο Σπύρος είναι καλά στην υγεία του, έκανε τις εξετάσεις στο νοσοκομείο δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό ευτυχώς . Έπρεπε όμως να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, αλλά το λυπηρό είναι ότι αντί να είναι στο ξενοδοχείο ή μαζί μας για να ξεκουραστεί, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα κάτι που είναι σοκαριστικό για τον παίκτη καθώς δεν έκανε κάτι, δέχθηκε την επίθεση από παράγοντα της αντίπαλης ομάδας και βρίσκεται και ο ίδιος στο τμήμα.

Μάλιστα χθες το βράδυ δεν είχαμε επαφή μαζί του γιατί του είχαν πάρει και το κινητό. Δεν έχει κάνει κάτι προκειμένου να κρατείται ακόμη. Είναι εκπρόσωπος της ομάδας μαζί του, έχουμε ενημέρωση ότι είναι καλά, ελπίζουμε να τελειώσει το γραφειοκρατικό κομμάτι για να τελειώσει το μαρτύριο του»

Πηγή: Κανάλι 1, 90,4