Τοποθέτηση του «ισχυρού» άνδρα του Εθνικού Δημήτρη Κουλούρη για τα χθεσινά γεγονότα στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό:

«Επειδή το καραγκιοζιλίκι έχει και όρια, η ομάδα που έφερε χθες στους Αγίους Αναργύρους εκτός την αποστολή της και δώδεκα μπράβους, δεν μπορεί να επικαλείται τη νομιμότητα.

Επειδή ήμουν παρών, σε σχεδόν όλες τις επίμαχες στιγμές μέσα στα αποδυτήρια, θέλω να διαβεβαιώσω ότι ο χώρος αυτός ήταν... εκκλησία! Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας βλέπω ξαφνικά το προπονητή του Πανελευσινιακού κ. Σεροπιάν να είναι πεσμένος στο έδαφος και εκείνη την στιγμή ζήτησα να έρθει ασθενοφόρο, ώστε να γίνει η διακομιδή του και να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο.

 Στο άκουσμα αυτής της επίκλησης μου, ο κ. Σεροπιάν ξαφνικά σηκώθηκε και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από τον χώρο! Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν ιστορικές ομάδες και όσο για το ποιος είναι μικρός διαχειριστής ας κοιτάξουν στον καθρέπτη τους!

Ντροπή για μία ιστορική ομάδα σαν την Ελευσίνα, να εκπροσωπείται από κλόουν... τύπου Σεροπιάν, ενώ στην ομάδα συμμετέχει και ο Δήμαρχος της πόλης. Επαναλαμβάνω δεν πειράχτηκε κανένας από την αποστολή του Πανελευσινιακού και θέλω να τονίσω ότι ως το τέλος και μέχρι την αποχώρηση τους, είμασταν μαζί με τον γενικό αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, αλλά και ποδοσφαιριστές της και ανταλλάζαμε απόψεις για το παιχνίδι.

Παρά το καλό κλίμα που υπήρχε μετά το τέλος του παιχνιδιού και είχαν... πέσει οι σφυγμοί λόγω της έντασης του ματς, ο κ. Σεροπιάν αποχωρώντας από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων προσπάθησε εκ νέου να δημιουργήσει ένταση προκαλώντας δεκαπέντε με είκοσι φίλους του Εθνικού που είχαν παραμείνει ως εκείνη την ώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά παρ' όλα αυτά δεν τα κατάφερε ούτε εκεί να... στήσει το επικοινωνιακό του σόου!»