Θεόφιλος Καλύβας: «Επιτακτική η επιστροφή στις νίκες»


Ο Εθνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 τον Άγιο Ιερόθεο, στο γήπεδο του Ρουφ, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και μοναδικός στόχος του Ομίλου, είναι η επιστροφή στα τρίποντα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θεόφιλος Καλύβας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην αναμέτρηση της Ραφήνας, θα έχει στη διάθεσή του, τον Θωμά Ντάφλα, που επιστρέφει μετά το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού του.

Ο τεχνικός του Εθνικού, στάθηκε στο πόσο απαραίτητη είναι η γρήγορη ανάκαμψη μετά το ματς κόντρα στη Θύελλα και σημείωσε: «Απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο θέλουμε να κλείσουμε την κακή παρένθεση του αγώνα με την Ραφήνα και είναι επιτακτική η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενόψει και της συνέχειας που ακολουθεί ένα πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα.

Σε αυτό το ματς θα έχουμε ξανά μαζί μας και τον Θωμά (σ.σ Ντάφλα) στον οποίο εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία στο νέο μέλος της οικογένειάς του» και πρόσθεσε: «Περιμένουμε και πάλι την στήριξή του κοινού μας, όπως συνέβη στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο γήπεδο, όπως συμβαίνει πάντοτε και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση.