Στον Εθνικό ο Άκης Στρατάκης


Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή και επανένταξη στην ομάδα ενός πολύ σημαντικού στελέχους της.


Ο Άκης Στρατάκης είναι για τον Εθνικό κάτι περισσότερο από ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής καθώς αποτελεί το υπόδειγμα αθλητή που θέλουμε διαχρονικά να έχουμε στην ομάδα.

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και συμμετοχές στην Super League αλλά και κοντά στην ομάδα σε δύσκολες εποχές, με υποδειγματική συμπεριφορά μέσα σε αυτήν και προς τους αντιπάλους, αθλητής με τεκμηριωμένη άποψη σε όλα τα θέματα που δεν φοβήθηκε ποτέ να την εκφράσει και με αγάπη για τον σύλλογο και σεβασμό στα μέλη και τους φιλάθλους του.


Επιστρέφει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του αλλά και για να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται σαν μέλος της τεχνικής διεύθυνσης της ομάδας.

Είναι ίσως η σημαντικότερη φετινή προσθήκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι γνώσεις, η εμπειρία και οι ικανότητες του είναι απολύτως απαραίτητες για την ομάδα μας, σε οποιοδήποτε βαθμό και αν αξιοποιηθούν ανάλογα με το τι επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Και δεύτερον γιατί η επιστροφή του επιβεβαιώνει ότι αθλητές με την ποιότητα το ήθος και την αγάπη για τον σύλλογο όπως του Στρατάκη, θα έχουν πάντα θέση στην οικογένεια του Εθνικού.