Στην Κρήτη με τον Ατσαλένιο

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα καλείται να δώσει ο Εθνικός Πειραιά.      Οι "κυανόλευκοι" μετά τη νίκη επί του Φωστήρα ταξιδεύουν για το Ηράκλειο εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον πάντα υπολογίσιμο Ατσαλένιο. Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί παραδοσιακά μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Κάτι που απέδειξε και στο πρώτο γύρο όταν και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο γήπεδο του Μοσχάτου. 

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο τους και θα τα δώσουν όλα για ένα ακόμη τρίποντο. Με βασική επιδίωξη στις τελευταίες αγωνιστικές να διατηρήσουν την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του φετινού μαραθωνίου ώστε να τερματίσουν όσο ψηλότερα και με περισσότερους βαθμούς μπορού.

Ο αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά (live streaming) και το link της συνάντησης θα αναρτηθεί και  την Κυριακή στην σελίδα μας στο Facebook μαζί με την εκδήλωση για τον αγώνα.