Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα γενικού διευθυντή ποδοσφαίρου Εθνικού, Γιώργου Βατίστα

Εύχομαι καλή χρόνια με υγεία σε όλους τους Εθνικούς.

Είθε η νέα χρονιά να φέρει πολλές επιτυχίες για την χιλιοταλαιπωρημένη ομαδάρα μας.

Γνωρίζω ότι όλοι οι παλαιοί Εθνικοί που ζήσαμε στα μάρμαρα και τα τσιμέντα του «Καραϊσκάκης» τις δοξασμένες μέρες, κοιμόμαστε και ξυπνάμε με την «αρρώστια» μας..

Ο Εθνικός δεν θα σβήσει ποτέ για δυο λόγους:

Πρώτον γιατί εμείς οι «υπερήλικες» παλαιοί Εθνικοί μεταδίδουμε το «μικρόβιο» στα παιδιά μας.

Δεύτερον γιατί μπορεί στα δέκα παιδιά που γεννιούνται στον Πειραιά, τα οκτώ να γίνονται οπαδοί του τεράστιου συλλόγου του Ολυμπιακού που κατακτά αμέτρητους τίτλους σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, δοξάζοντας τον Πειραιά μας, αλλά τα δυο παιδιά που γεννιούνται «επαναστάτες», «Γαλάτες» και «περίεργα», θα γίνονται Εθνικοί.

Διότι ο Εθνικός είναι ο πέμπτος σύλλογος / Όμιλος στην Ελλάδα, χάρη στα πολύ πετυχημένα τμήματα του.

Επιπλέον, είναι προτιμότερο για κάθε Πειραιώτη, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί, να γίνονται Εθνικοί, παρά οποιουδήποτε άλλου χρώματος, «υβριστές» του Πειραιά.

Σαν γνήσιος Πειραιώτης, νιώθω πολύ όμορφα, που οι ομάδες γυναικείου πόλο του Εθνικού και του Ολυμπιακού, είναι Κυπελλούχες και Πρωταθλήτριες Ευρώπης για το 2022.

Την τελευταία εβδομάδα, έγινε ένα ιστορικής σημασίας, γεγονός για τον Εθνικό.

Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν για τον Εθνικό σε άριστο κλίμα, κάποιοι άνθρωποι που έχουν την δύναμη Εν τη ενώση τους, να επαναφέρουν τον Εθνικό, στην Α' Εθνική.

Το αναφέρω σήμερα Πρωτοχρονιά, για να δώσω ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους Εθνικούς.

Όμως για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η προοπτική, πρέπει να γίνουν πολλά και δύσκολα πράγματα. Περισσότερα θα εξηγήσω αύριο, για να μην κουράσω με πολλά λόγια πρωτοχρονιάτικα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ