Προετοιμασία και Κύπελλο Ελλάδος 2018/2019

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εθνικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μιας και από χθές, Δευτέρα 6/8, ο Λουκάς Καραδήμος «χτίζει» την ανανεωμένη ομάδα των «κυανόλευκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα θα δοθούν αύριο στην φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας κόντρα στην ομάδα του Μαγνησιακού, αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πορταριάς.

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως φέτος η ομάδα μας θα συμμετάσχει στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, οπου αρχικά έχουν προγραμματιστεί δυο προκριματικές φάσεις στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής ερασιτεχνικοί σύλλογοι.

Στο τέλος των δυο προκριματικών φάσεων θα εισέλθουν και οι ομάδες της Football League ενώ στον επόμενο γύρο (φάση των 32) θα μπούν στον χορό και αυτές της Super League, φάση η οποία θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων.

Όλοι οι αγώνες μέχρι και τους «32» θα είναι μονοί με τη γηπεδούχο ομάδα να αναδεικνύεται μέσω κλήρωσης (Α' & Β' προκριματικοί αγώνες) ενώ στην Γ' φάση γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που προέρχεται από την χαμηλότερη κατηγορία.

Η κλήρωση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου έχει προγραμματιστει για την Δευτέρα 13/8, ενώ η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/8.