Πανελευσινιακός - Εθνικός 2-1

Τα... όργανα απ' ότι φαίνετα ξεκίνησαν από νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό, η διαιτησία στάθηκε κατώτερη των προσδοκιών αφού έκανε ό,τι μπορούσε ώστε ο Εθνικός να μην κερδίσει.
Ελπίζουμε η τριάδα να βρέθηκε σε κακή ημέρα αφού φρόντισε με τις αντίθετες και παρανοϊκές αποφάσεις τους να μην επιτρέψουν στον Εθνικό να διεκδικήσει αυτό που του άξιζε.
Δεν θα σταθούμε σε μεμονεμένες φάσεις, όπως η φάση του Κακοσίμου όπου ανακόπτεται με ανύπαρκτο φάουλ, για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, όπως και για εκείνο το... τραγικό που δόθηκε στον αντίπαλο, διότι θα... ξεφύγουμε.
Στηρίζουμε την ΚΕΔ και τους ορισμούς που κάνει όμως η ομάδα μας είναι διατεθειμένη να βάλει απέναντι της όποιον θέλει να της κάνει κακό.

Υ.Γ. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο και για την μέτρια εμφάνιση, αφού ως Διοίκηση που αναγνωρίζει τα λάθη της, δεν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας.

Πανελευσινιακός (Μ.Σεροπιάν) Κορουπάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου (80' Μουσκάϊ), Συριόπουλος,Παπατζίκος, Μαρής Αντωνακόπουλος (90' Ανδριόπουλος), Μπούσης (92΄ Ξενοπανάγος), Βεζυρτζόγλου (80' Σεκούμπα), Ερέρα, Λαζαρίδης (63' Μακρίδης).

Εθνικός (Θ. Καλύβας) : Μπαντίκος,Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, (71' Κώστας) Διάκος, Ντάφλας (72' Νταούλιας), Μπέλερης, Λύγκος, Στάμος, (60' Κούντου) Σάμιος (20' Κακοσίμος)


Τα άλλα αποτελέσματα

Αίας Σαλαμίνας-ΑΟ Πυλίου Κω 1-1
Πανελευσινιακός-Εθνικός 2-1
Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Βάρης 1-2
Θύελλα Ραφήνας-Προοδευτική 0-2
Αιολικός-Κερατσίνι 2-0

Ρεπό: ΑΟ Καραβάς