Ομοψυχία και πανστρατιά για την νίκη

Το «παρών» στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και ενόψει του καθ΄όλα σημαντικού αγώνα της Κυριακής με το Κερατσίνι έδωσε και αντιπροσωπεία φιλάθλων του Εθνικού με σκοπό να ενθαρρύνουν αλλά και να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας, πριν τον «τελικό» της Κυριακής, που αναμένεται να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας στις 15:00.

Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας οπαδών,Διοίκησης,προπονητικού team και ποδοσφαιριστών και σε μια άριστη ατμόσφαιρα ο Μουράτ Σεροπιάν και οι παίκτες του Εθνικού υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κατακτήσουν την νίκη και τους τρείς βαθμούς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση,αλλά και στούς εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος,για τον λόγο αυτό καλούν όλους τους φίλους της ομάδας σε πανστρατιά την Κυριακή προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην νίκη!

Άλλη μια προσθήκη στο ρόστερ ανακοινώνει ο Εθνικός που απέκτησε τον αριστερό αμυντικό Γιάννη Τσιριγώτη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κόρινθο. Στις προπονήσεις της ομάδας έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Μακροστέργιος.