Ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς

Τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και ο Εθνικός υποδέχεται αύριο, ημέρα των Φώτων, στην μέχρι στιγμής κρισιμότερη αναμέτρηση του, τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Ο χρόνος άλλαξε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Η πρώτη θέση και η άνοδος στην ανώτερη κατηγορία.

Με αφορμή τα παραπάνω, η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία. Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς του Εθνικού καθώς και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθούν αύριο στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως τους «γαλανόλευκους».

Ας δείξουμε εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων την ανωτερότητα του ΕΘΝΙΚΟΥ, στηρίζοντας σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να καμαρώσουμε την ομάδα μας στην 1η θέση της βαθμολογίας. Εκεί που θα παραμείνει μέχρι τέλους.

Ο καιρός θα είναι καλός, ιδανικός για ποδόσφαιρο. Όσο για το κρύο...δικαιολογίες! Θα μας ζεστάνουν οι προσπάθειες των παικτών του Εθνικού. Και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κερδίζουμε και προχωράμε!

Σας περιμένουμε αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», στις 15:00.

Όλοι μαζί, με στόχο την κορυφή, εκεί που ανήκουμε!