Μόνο με Εθνικούς το «Πειραϊκό ντέρμπι»

Στους ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Εθνικού.                      Οι "κυανόλευκοι" στοχεύουν πάση θυσία στην κατάκτηση των τριών βαθμών με αντίπαλο την Προοδευτική προκειμένου να αφήσουν πίσω τους τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Κανείς αγώνας δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα για το μέγεθος και την ιστορία του Εθνικού. Πόσο μάλλον όπως το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Κορυδαλλού που ξύπνα μνήμες παλιάς Α' Εθνικής. 

Σε τέτοια παιχνίδια η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, γεγονός που έχει αποδειχτεί παρά πολλές φορές στο παρελθόν στη πλούσια προϊστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η δίψα για τους τρεις βαθμούς και η αποφασιστικότητα είναι που κάνουν την διαφορά σε ματς ειδικών συνθηκών όπως αυτό της Κυριακής στο γήπεδο του Μοσχάτου. Μπορεί η διαφορά από την κορυφή να έχει μεγαλώσει, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού επιβάλλεται να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους μέχρι την τελευταία αγωνιστική.Τόσο για τους βαθμούς όσο και για το γόητρο.

Η φετινή αξιόλογη προσπάθεια δεν πρέπει να χαλάσει και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις που κέρδισαν τον κόσμο της ομάδας αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό στόχο. Η ομάδα του Πειραιά ανεξάρτητα με την θέση που θα τερματίσει στο φετινό πρωτάθλημα χτίζει σε γερές βάσεις κάτι νέο και υγιές που με υπομονή και επιμονή θα την φέρει ξανά στη φυσική της θέση. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά ο αγώνας του Εθνικού με την Προοδευτική θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων της ομάδας του Κορυδαλλού. Όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση οπαδών των φιλοξενουμένων.