Με σοβαρότητα και τον κόσμο του ο Εθνικός

Με σύμμαχο τον κόσμο του ο Εθνικός συνεχίζει την επίπονη προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής υποδέχονται την Κυριακή 3/12/23 (15.00) τον υπολογίσιμο Ατσαλένιο με στόχο την επιστροφή στις νίκες. 

Οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι σταθερά από την πρώτη αγωνιστική έχουν συσπειρωθεί και πάλι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα αναμένεται να δώσουν εκ νέου βροντερό παρών ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βαγγέλη Χαντέ. 

Σε μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση επί ενός αντιπάλου που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του τετάρτου ομίλου. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος φέτος, γεγονός που ασπάζονται απόλυτα άπαντες στο στρατόπεδο της Πειραϊκης ομάδας. 

Με πρώτο από όλους τον τεχνικό του Εθνικού που εφιστά ιδιαίτερη προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση για το τρίποντο μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στον Ταύρο και τον αγώνα με τον Φωστήρα. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σαφούρης του συνδέσμου Σερρών με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Θωμόπουλο από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Πρίν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί ο μεγάλος άσσος του παρελθόντος Ρομπέρτο Καλκατέρα!