Κυανόλευκο πάρτι για τα 100 χρόνια

Τα γενέθλια για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού Εθνικού πλησιάζουν (21 Νοεμβρίου) και ο κόσμος της ομάδας είναι στις επάλξεις προκειμένου να εορταστούν όπως πρέπει. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων οι οποίοι την Κυριακή αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο του Μοσχάτου.

Μάλιστα δίνουν ραντεβού από νωρίς, δυο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να αποτελέσουν και πάλι τον δωδέκατο παίκτη της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και να στήσουν το δικό τους πάρτυ για την επέτειο ενός αιώνα από την ίδρυση του Εθνικού Πειραιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ από την πλευρά τους προετοιμάζονται προκειμένου να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου θέλουν να επανέλθουν στις νίκες κόντρα στον Άγιο Νικόλαο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ'Εθνικής. 

Η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 15.30 και τον αγώνα θα διευθύνουν οι Κολορίζος (Φθοιώτιδας), Σερεβέτας – Γκούντας (Αθηνών).