Κλήση σε απολογία

Νωρίς ξεκίνησαν τα όργανα για την ομάδα μας σε ό,τι αφορά την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη 11/09/2018, σχετικά με την ρίψη ενός κλειστού μπουκαλιού με νερό αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ των φιλοξενούμενων, στον αγώνα κόντρα στην Προοδευτική για την 1η αγωνιστική. Είναι πασιφανές πως ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της εξάντλησης της αυστηρότητας.

Για το λόγο αυτό και πιο πολύ από ποτέ, θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Εθνικού να προστατεύσουν την ομάδα και να απομονώσουν το κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα, είτε χρηματική είτε αφαίρεσης βαθμών.

Ο κίνδυνος πολλαπλασιασμού ελωχεύει αφού το σύστημα των ποινών λειτουργεί συσσωρευτικά. Για το λόγο αυτό, καλείται ο κόσμος του Εθνικού να μην δίνει την παραμικρή αφορμή και να μην αντιδρά στις όποιες προμελετημένες προκλήσεις.

Η συμπεριφορά του κόσμου στην πρεμιέρα με την Προοδευτική ήταν υποδειγματική, γεγονός που επιδοκιμάστηκε κι επισήμως. Την χαρά όμως της απόλυτα δίκαιης επικράτησης εντός αγωνιστικού χώρου απειλεί να επισκιάσει η ρίψη ενός μπουκαλιού εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ας περιφρουρήσουμε την ομάδα μας για να είμαστε σε λίγους μήνες εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν την άνοδο με την αγωνιστική συμπεριφορά μας εντός αγωνιστικών χώρων.