Ιάλυσος - Εθνικός 0-2 Κύπελλο Ελλάδας

Μια νίκη με διπλά οφέλη πέτυχε ο Εθνικός  επί του Ιάλυσου στην Ρόδο, αφενός η ομάδα μας πήρε την σπουδαία πρόκριση για την τρίτη φάση (στην οποία θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Super League 2), αφετέρου έδωσε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που θα την βοηθήσει να παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμη για τις υποχρεώσεις της σε αυτό.

Οι Μακρυγιάννης και Γεωργούσης ήταν αυτοί που ξεκλείδωσαν το παιχνίδι με τα γκολ, αλλά και την συνεργασία που είχαν, ο Μακρυγιάννης αρχικά  στο 70΄ έγραψε το 1-0, ενώ στο 82΄οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Γεωργούση να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα και να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα μας.

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Γιώργου, Καραγεώργης (75' Σάββας), Αθανασίου, Πάνος (85' Πιπέρης), Γεωργακόπουλος (75' Τερζίου), Βλαχάβας, Κατσούκης, Πατσίλης, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας.
Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (83' Κουτσοποδιώτης), Χρούστινετς, Μαλάι (74' Θεοδώρου), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (83' Κυριαζής), Μακρυγιάννης (88' Τσιάβος), Αντωνίου (74' Μπουτσικάρης).