Η πορεία της προετοιμασίας / Εργομετρικά

Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και τα πάντα στην ομάδα μας λειτουργούν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανεβάζει ένταση στις προπονήσεις αφού σιγά-σιγά αρχίζουν να μπαίνουν τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι του Εθνικού προκειμένου να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε για τους μισούς ποδοσφαιριστές εργομετρικά ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό το βλέμμα της τεχνικής ηγεσίας. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στα αποτελέσματα των εργομετρικών που έδειξαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δείγμα της δουλειάς που έγινε από τους παίκτες στη μεταβατική περίοδο.

Το θετικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο πρόγραμμα αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 21.00 στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό στους Αγίους Αναργύρους με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης (Κ19) στις 11.30.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το εργομετρικό κέντρο ''ERGOSCAN'' και τον κ. Βαγγέλη Ρουσσόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.