Η αποστολή για την Νέα Αρτάκη


Τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς δίνει αύριο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Εθνικός ο οποίος θα φιλοξνηθεί στην Νέα Αρτάκη απο τον τοπικό ΑΟΑΝ.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μπορεί να θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν την αποστολή της ομάδας ,ωστόσο μόνο οι εξής 18 έχουν δικαίωμα συμμετοχής και είναι οι:

Βουτσινάς, Ελθίνι, Νταούλιας, Δημακάκος, Παπαγεωργίου, Μουσταφίδης, Ζούπα, Αθανασίου, Φιλιππαίος, Μακροστέργιος, Σκεντεράι, Διάκος, Μπαλούρδος, Τσιάβος, Γραμματικόπουλος, Λαμπράκης, Χατζηστάμου και Βατίστας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από την λέσχη στις 13.45.

Την σημερινή προπόνηση ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός των Σαραντόπουλου που έκανε θεραπεία και του Πεχλιβανίδη που παραμένει τραυματίας.

Μετά την προπόνηση ο coach Τερεζόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση της Κ18,μ ίλησε στους παίκτες, τον προπονητή και τους υπευθύνους της ομάδας, τους ανέλυσε στοιχεία απο το πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Σύμφωνα με το πλάνο αξιοποίησης των νεαρών παικτών της Ακαδημίας, φέτος θα αγωνισθεί  στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ (ξεκινώντας απο την τρίτη τοπική κατηγορία του Πειραιά).