Για το διπλό στον Ρέντη


Έτοιμοι για τον τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιώς είναι οι παίκτες του Εθνικού που ολοκλήρωσαν πριν λίγο την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο γήπεδο του Ρέντη «Στ. Μελισσουργός» στις 15:00 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Αγώνας που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του Εθνικού που αναμένεται να δώσουν για ένα ακόμη παιχνίδι δυναμικό παρών. Να σημειώσουμε πως η αρμόδια επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Ο. προέβει σε αλλαγή διαιτητή της συνάντησης. Ο κ. Κατοίκος (Αθηνών) αντικαταστάθηκε από τον κ. Δραγάτη (Αν. Αττικής).
Ο Λουκάς Καραδήμος θα ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα λίγο πριν την έναρξη του.
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, συνοδευόμενοι απο τον Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον αντιπρόεδρο και τον Γενικό αρχηγό παρευρέθηκαν χθες στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Pinezes Club 14. Μια εκδήλωση εξαιρετική, η οποία αμαυρώθηκε από την άνανδρη εγκληματική επίθεση κακοποιών στοιχείων, η οποία συνοδεύτηκε από τραυματισμούς. (Βλ. σχετική ανακοίνωση)