Για την νίκη!


Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Εθνικού, ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στον Ιωνικό. Μοναδικός απόντας ήταν ο Δημήτρης Πεχλιβανίδης, ο οποίος είναι ασθενής.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Γκουλής είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα -πέραν του νεαρού Παπαγεωργίου ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά- και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παραβρεθούν αύριο στο «Γρ. Λαμπράκης», όπου εκεί θα αποφασιστεί η 18αδα για την αναμέτρηση. Κάπως έτσι φτάσαμε στην πιο κρίσιμη ώρα της χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο είναι πεισμωμένοι για μια μεγάλη εμφάνιση που θα χαρίσει στον Εθνικό μια μεγάλη νίκη. Αυτοί βέβαια θα χρειαστούν και τη συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια -πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της τιμωρίας- θα στηρίξει τις προσπάθειες και τους κόπους όλων, για την επίτευξη του στόχου και δη, να επιστρέψει ο Εθνικός στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Νυν υπέρ πάντων ο αγών»... αύριο, όπου όλοι από το μετερίζι μας, οφείλουμε να δώσουμε στον ΕΘΝΙΚΟ -δίχως ακρότητες, την ώθηση που χρειάζεται για τη ΝΙΚΗ.