Φιλικός αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Εθνικός 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο δεύτερος φιλικός αγώνας του Εθνικού που το απόγευμα του Σαββάτου-στα πλαίσια της προετοιμασίας του στο Πήλιο-κατηφόρισε στην πόλη του Βόλου οπού αντιμετώπισε στο γήπεδο της Νεάπολης τον ΝΠΣ Βόλου που απο την νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Football League.

H ομάδα μας σε γενικές γραμμές δεδομένων των συνθηκών-αφού ακόμα δεν είναι έτοιμη- δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλο της,δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, παρά μονάχα σε ελάχιστες φάσεις όπως αυτήν του πρώτου ημιχρόνου που ο Βουτσινάς μετά απο προβολή απεσόβησε τον κίνδυνο σε μια επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων,αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και τις φάσεις εκείνες που θα τις επέτρεπαν να απειλήσει την εστία του Βόλου.

Ο Λουκάς Καραδήμος ξεκίνησε τον αγώνα με τους:Βουτσινά,Λεβέντη,Μηλιώτη,Κορνέζο,Πεχλιβανίδη,Αλεξίου,Κατίδη,Σκεντεράϊ,Πολίτη,Μάναλη και Παυλάκη. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με εξαίρεση τον Σκεντεράϊ που συνέχισε στην 11αδα,ξεκίνησαν τον αγώνα και οι:Βλάχος,Βενέτης,Σμίλτος,Κόλινς,Κωνσταντίνου,Λεωνιδόπουλος,Blanco,Τσιλικγκίρης,Μακρυγιάννης και ένας ακόμα υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

Στο διάστημα αυτό ο Εθνικός ήταν λίγο περισσότερο απειλητικός χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων πλήν δύο τουλάχιστον περιπτώσεων όταν ο Τσιλιγκίρης βρήκε τον Μακρυγιάννη που είχε σφηνώσει στην αντίπαλη περιοχή αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλοκάροντας την μπάλα,αλλά και του Blanco που μετά απο σέντρα του Βλάχου η προβολή του κόπηκε την τελευταία στιγμή απο τους αμυντικούς του Βόλου. Αποχώρησε τραυματίας στο 75΄ο Σκεντεράϊ και αντικαταστάθηκε απο ένα υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο Πήλιο και προπονείται και αυτός με την ομάδα μας.

Την Κυριακή 19/8 οι φίλαθλοι του Εθνικού θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν απο κοντά την ομάδα μας στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τον Άρη Βούλας,με την ώρα έναρξης του αγώνα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.