Φιλικός αγώνας Χαραυγιακός-Εθνικός 1-3


Νικηφόρος ήταν ο τρίτος κατά σειρά -και δεύτερος συνεχόμενος- φιλικός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας καθώς επιβλήθηκε του Χαραυγιακού στο γήπεδο της Ηλιούπολης με 1-3.


Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους:Βουτσινά, Κούρτη, Δημακάκο, Μουσταφίδη, Παπαγεωργίου, Μακροστέργιο, Τσιντώνη, Γκέτσι, Γραμματικόπουλο, Πολίτη και Νταούλια την αναμέτρηση με τους γηπεδούχους όμως να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα κάτι το οποίο κατάφεραν στα πρώτα λεπτά φτάνοντας μάλιστα με αξιώσεις στην εστία του Βουτσινά.


Με το πέρας του πρώτου 15λεπτου ο Εθνικός ανέβασε στροφές και όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και περισσότερο επικίνδυνος χάνοντας μάλιστα αρκετά καλές ευκαρίες για να ανοίξει το σκόρ κάτι που κατάφερε με ένα έξοχο σε εκτέλεση γκόλ του Πολίτη ο οποίος πήρε την μπάλα έξω απο την περιοχή,ελίχθηκε με αυτήν αποφεύγοντας τους αμυντικούς του Χαραυγιακού και με δυνατό σούτ παραβίασε την εστία των γηπεδούχων ανοίγοντας το σκόρ στο 24΄του αγώνα.


Στην συνέχεια ο Γκέτσι είχε ένα σουτ στο δοκάρι στο 38΄αλλά ότι δεν κατάφερε στο λεπτό αυτό,το κατάφερε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου καθώς μετά απο σέντρα του Κούρτη πέτυχε το 0-2 σκόρ το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βουτσινάς έκανε την απόκρουση του αγώνα μη επιτρέποντας στους γηπεδούχουν να μειώσουν το σκόρ, με τον Εθνικό να πραγματοποιεί τις πρώτες του αλλαγές στο 60΄με τους Σκεντεράϊ,Τσιάβο και Χατζηστάμου να παίρνουν τις θέσεις των Γραμματικόπουλου, Παπαγεωργίου και Κούρτη αντίστοιχα , με τον Τσιάβο τον νεαρό υψηλόσωμο φόρ σχεδόν με την εισοδό του στον αγώνα να πραγματοποιεί με ατομική προσπάθεια το 0-3 για την ομάδα μας.


Απο εκεί και πέρα πέρασαν στον αγώνα και οι, Λαμπράκης, Αθανασίου, Διάκος, Χαλκίδης, Κοντός, Ζούπα, Φιλιππαίος και Βοϊδονικόλας με τους γηπεδούχους 10 λεπτά περίπου πριν το τέλος να μειώνουν σε 1-3.


Επόμενος εκτός έδρας φιλικός αγώνας για την ομάδα μας είναι αυτός της Τετάρτης 21.08.2019 κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου