Φιλικός αγώνας Αστέρας Βάρης-Εθνικός 1-2


Η διάθεση και το πάθος για διάκριση των ποδοσφαιριστών του -και όχι το αποτέλεσμα- είναι το κέρδος απο τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στον Αστέρα Βάρης για τον Εθνικό που θα χρειασθεί αρκετούς ακόμα αγώνες -και είναι φυσικό αυτό καθώς πρόκειται για νέα ομάδα-για να παρουσιασθεί έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του η οποίες πιθανά θα ξεκινήσουν  στα τέλη του επόμενου μήνα.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στον πρώτο αυτό αγώνα ξεκίνησε με τους:
Βουτσινά, Μουσταφίδη, Παπαγεωργίου, Μακροστέργιο, Νταούλια, Δημακάκο, Τσιντώνης, Πολίτη, Γραμματικόπουλο, Γκέτσι και Λαμπράκη με τον Εθνικό στο πρώτο ημίχρονο να είναι σε γενικές γραμμές καλύτερος απο τον αντίπαλό του αλλά να μην μετουσιώνει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκόλ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της ομάδας έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να πάρουν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και να ανοίγουν το σκόρ με πλασέ μέσα απο την περιοχή με το ξεκίνημα της επανάληψης .

Ο Εθνικός που ήταν αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις κατόρθωσε να ανατρέψει το σκόρ με δύο σούτ εκτός και εντός περιοχής απο τους Tσιάβο στο 55΄και τον Μπαλούρδο αντίστοιχα στο 71΄ του αγώνα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα συνεχισθεί αύριο με πρωϊνή προπόνηση ενώ ο επόμενος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17/8 με την Αγία Παρασκευή.