Φιλικός αγώνας Άρης Βούλας-Εθνικός 1-2


Ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό αγώνα πρόσθεσε στην προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός που νίκησε στο γήπεδο της Βούλας τον Άρη με 1-2.


Ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Τερεζόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής και στα δύο ημίχρονα.


Ελαφρύ πρόγραμμα -λόγω κάποιων ενοχλήσεων- ακολούθησαν οι Μουσταφίδης και Τσιάβος που δεν αγωνίσθηκαν στο φιλικό αγώνα κόντρα στον Άρη.


Ο Εθνικός ξεκίνησε με τους:Βουτσινά (30΄Χαλκίδης), Ευαγγέλου (45΄Αθανασίου), Παπαγεωργίου (45΄Ζούπα), Λαμπράκη (30΄Χατζηστάμου, 70΄Κοντός), Νταούλια (45΄Κούρτι), Δημακάκο (30΄Φιλιππαίος), Τσιντώνη (45΄Μπαλουρδος), Πολίτη (45΄Διάκος), Σκεντεράϊ (45΄Μακροστέργιος, 70΄Κεφής),Γκέτσι (45΄Σαραντόπουλος),Γραμματικόπουλος (70΄Βοϊδονικόλας).


Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκόρ αλλά παρά την πίεση που ασκούσε στα καρέ των γηπεδούχων βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 43΄της συνάντησης.

Στην επανάληψη τα δύο γκολ των Χατζηστάμου στο 59΄με πλασέ μέσα απο την περιοχή και μετά απο σέντρα του Κούρτι αρχικά,αλλά και το σούτ μετά απο ατομική προσπάθεια του Διάκου στο 61΄ έγραψαν το τελικό 1-2.


Ένα γνώριμο ποδσφαιριστή είχε ως αντίπαλο στο φιλικό η ομάδα μας,ο λόγος για τον Ντιέγκο Ρομάνο που αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του Άρη Βούλας.