Φιλικός αγώνας ΑΟ Υπάτου-Εθνικός 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον νεοφώτιστο-αλλά φιλόδοξο- στην ΓΈθνική ΑΟ Υπάτου και την ομάδα μας, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο του Σχηματαρίου. Ο Λουκάς Καραδήμος για την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση -προπονητικού χαρακτήρα- επέλεξε να ξεκινήσει τους:Βουτσινά,Βλάχο,Μηλιώτη,Πεχλιβανίδη,Κορνέζο,Κατίδη,Σκεντεράϊ,Blanco,Τσιλιγκίρη και Παυλάκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που παρουσιάστηκαν περισσότερο επιθετικοί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Βουτσινά στο 15΄της συνάντησης να μπλοκάρει το σούτ που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι μέσα από την περιοχή της εστίας του. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως, ο Εθνικός ισορροπούσε το παιχνίδι και φάνηκε απειλητικός με την σειρά του στο 21΄με τον Παυλάκη το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και στο 23΄όταν ο ίδιος παίκτης κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή αναλαμβάνοντας και την εκτέλεσή του, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42΄ο Blanco έκλεψε την μπάλα δίνοντας παράλληλα πάσα στον Λεωνιδόπουλο που σούταρε όμως ψηλά έξω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα, με το ημίχρονο να τελειώνει όπως ξεκίνησε με τον ΑΟ Υπάτου να χάνει την δική του ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κολιαφούκας,Σμίλτος,Κόλινς,Πολίτης,Αλεξίου και Λεβέντης πέρασαν στον αγώνα αντικαθιστώντας τους Βουτσινά,Πεχλιβανίδη,Σκεντεράϊ,Κατίδη,Παυλάκη και Λεωνιδόπουλο, με την μορφή του αγώνα να μοιάζει αρκετά με αυτή του πρώτου ημιχρόνου.

Οι αντίπαλες ομάδες έδιναν την μάχη τους για το ποια από τις δύο θα επικρατήσει στον χώρο του κέντρου προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα κάτι το οποίο κατάφεραν προς το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι κυρίως από λάθη ποδοσφαιριστών του Εθνικού.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Κολιαφούκα που επενέβει όποτε χρειάστηκε, με την ομάδα μας κυρίως στις αρχές του δεύτερου μέρους με τους Blanco,Τσιλιγκίρη και Πολίτη να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί στο 46΄στο 59΄ και στο 74΄αντίστοιχα. Στο 60΄ο Μάναλης πήρε την θέση του Blanco και στο 77΄ο Ζούπα και ένας υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστής τις θέσεις των Βλάχου και Κορνέζου.νικού.