Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...

Φιλικό συμπερασμάτων - Το μυαλό στον Καραβά


Μπορεί η ομάδα μας να μην είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω του ρεπό, ωστόσο, το τεχνικό μας επιτελείο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή έγινε φιλικό με τη Νέα Ιωνία, όπου ο Θεόφιλος Καλύβας εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος.Το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένο τον Πειραιώτη προπονητή, με τον Καλκανάκο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα του Εθνικού.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι εξήςΕθνικός (Θεόφιλος Καλύβας) Μουζάκης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Μπέλερης, Ντάφλας, Κώστας, Φερναντινιο, Λύγκος, Σάμιος.

Έπαιξαν Μπαταγιάννης, Πάππος, Παπαγεωργίου, Κουντού, Δώδας, Καλκανάκος, Γιαννόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Φραγκόπουλος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί στο Πέραμα με τον Καραβά.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς θα κάνει ο Γιώργος Θέος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18.15 στο γήπεδο του ΣΕΦ.