Ευχές και μίνι απολογισμός

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου κάνει ένα μίνι απολογισμό για τα πεπραγμένα και την κατάσταση της ομάδας και στέλνει τις ευχές της προς όλους για τα Χριστούγεννα.

Το καλοκαίρι η ομάδα βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Κανένας δεν κατέθεσε καμία πρόταση για να αναλάβει την ομάδα, και όσοι παίκτες ήταν στην ομάδα ήθελαν να φύγουν. Υπήρξε μια πρωτοβουλία κάποιων φίλων της ομάδας για να φτιαχτεί μια αξιοπρεπής ομάδα και να κατέβει στο πρωτάθλημα. Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος δηλαδή, ανέλαβε όταν κανείς ενδιαφερόμενος δεν είχε καταθέσει πρόταση, η ομάδα ήταν στην ουσία με ελάχιστους παίκτες, δεν υπήρχε γήπεδο προπόνησης, ούτε εξασφαλισμένο γήπεδο για τους αγώνες.

Όπως έχει δηλώσει από την αρχή είχε σαν κύριους σκοπούς τα εξής:

  • Να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα με νεαρούς εξελίξιμους και φιλόδοξους παίκτες και με βιώσιμο προϋπολογισμό (χωρίς τις οικονομικές υπερβολές του παρελθόντος που δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς) . Και να έχει ένα κορμό ομάδας για τις επόμενες χρονιές. (Αυτό πραγματοποιήθηκε, ενώ έγιναν και πολλές διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάστηκε)
  • Να λειτουργεί η ομάδα με όλα τα σχετικά (υπηρεσίες και υποδομές) που απαιτούνται για το επίπεδο της ομάδας. (Πραγματοποιήθηκε)
  • Να σωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται την φετινή χρονιά. (Αυτό θα γίνει σίγουρα)
  • Να λύσει θέματα σχετικά με το γήπεδο προπονήσεων της ομάδας. (σε πολύ καλή κατάσταση, σχεδόν λυμένο)
  • Αν μπορεί να βοηθήσει ή και να συντονίσει τη δρομολόγηση λύσης για το γηπεδικό θέμα της ομάδας (υπάρχει δραστηριότητα, χρειάζεται αρκετή και συντονισμένη δουλειά ακόμα)
  • Να προσελκύσει χορηγίες σε πιο μακροχρόνια βάση, αξιοποιώντας και σύγχρονες πρακτικές ψηφιακού marketing (έχει γίνει δουλειά, χρειάζεται να συνεχιστεί και να ενταθεί)
  • Με βάση τα προηγούμενα να μειωθούν τα ρίσκα για το μέλλον της ομάδας, ώστε να προσελκύσει κάποιους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα. Και όταν υπάρξει κάποια αξιόλογη (κατά την κρίση του ΔΣ του Εθνικού ΟΦΠΦ) πρόταση, να την βοηθήσει σε ότι χρειάζεται. Σε αυτό μαθαίνουμε με ευχαρίστηση ότι ο κ. Αρμόδωρος με το επιτελείο του έχει δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα, με την οικονομική υποστήριξη και επιφανών παραγόντων του Εθνικού. Ελπίζουμε ότι αυτό θα έχει θετική εξέλιξη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας καθώς και όλους τους φιλάθλους και φίλους που στήριξαν την ομάδα, τους παράγοντες και φίλους που βοήθησαν οικονομικά και με προσωπική εργασία, τους προπονητές τους παίκτες και τους εργαζόμενους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.