Εθνικός-Άρης Πετρούπολης 1-2

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Εθνικός από τον Άρη Πετρούπολης. Οι "κυανόλευκοι" προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλντυ του Γεωργούση στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επανάληψη και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενουμένους να πάρουν το προβάδισμα με δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά.

Αρχικα ισοφάρισαν με τον Γκότοβο και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κρητικό. Από εκεί και πέρα ο Εθνικός προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές αυτές με τον Ντινιωτάκη, Γεωργούση και Σεκούμπα.  Από την πλευρά τους οι παίκτες του Άρη με αντιποδόσφαιρο κράτησαν ανέπαφη την εστία του Σικαλιά. Με σκληρά και σε αρκετές στιγμές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα αλλά και αλλεπάλληλες καθυστερήσεις. Συνέπεια όλων αυτών ήταν να τελειώσουν τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές και με αρκετές στιγμές διακωμώδησης του αθλήματος, πέφτοντας μόνοι τους κάτω.

  Να σημειωθεί ότι το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καθυστέρηση καθώς δύο φίλαθλοι του Εθνικού τραυματίστηκαν από επίθεση τραμπούκων που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της αστυνομίας και με την έλευση των οργάνων της τάξης τράπηκαν σε φυγή. Παράλληλα μέλη της αποστολής των φιλοξενουμένων προπηλάκισαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού πριν την έναρξη και στην ανάπαυλα του αγώνα.

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Παπαγγέλης, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς (63' Κατσόγιαννης), Τσατσαρής (77' Πλουμάτος), Μαλάϊ (63' Τσιάβος), Κυριαζής (63' Σεκούμπα), Πολύζος, Γεωργούσης (77' Βαλαβανόπουλος), Μακρυγιάννης, Ντινιωτάκης.
Άρης Πετρούπολης (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Κορώνης (98' Μουστάκης), Καρδάμης, Ντόη (59'Μενάϊ), Γκότοβος, Σκεντεράϊ, Τσίτσαρης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος.