Επόμενος αντίπαλος:Ιωνικός Νίκαιας


Δύο βδομάδες μετά το -επεισοδιακό- ματς πρωταθλήματος, ο Εθνικός ετοιμάζεται το Σάββατο -εν μέσω εορταστικού κλίματος- να φιλοξενήσει τον Ιωνικό για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο των "8" του Κυπέλλου Πειραιώς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Λουκά Καραδήμο να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να αντιμετωπίσει 7 σημαντικές απουσίες αφου για διάφορους λόγους θα στερηθεί πολύτιμες μονάδες του ρόστερ του.

Πιό συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Blanco, Βλάχος, Βενέτης και Σμίλτος λόγω τραυματισμού, με τον πρώτο να προπονείται ατομικά ενώ οι Τσιλιγγίρης και Αλεξίου θα βρίσκονται εκτός λόγω τιμωρίας. Τέλος, ο Βουτσινάς θα βρίσκεται εκτός αποστολής στα πλαίσια του rotation προκειμένου να πάρει «ανάσες» αλλά και για να δωθεί χρόνος συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι στους Κολιοφούκα και Χαλκίδη.

Έτσι, η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση θα αποτελείται από τους: Μηλιώτη, Κορνέζο, Σκεντεράι, Πολίτη, Κωνσταντίνου, Μάναλη, Παυλάκη, Romano, Κατίδη, Collins, Κολιοφούκα, Λεωνιδόπουλο, Buter, Πεχλιβανίδη, Μπακογιάννη, Χαλκίδη, Παπαγεωργίου και για πρώτη φορά με την ομάδα των ανδρών θα συμμετάσχει ο 18χρονος Ανδρέας Βατίστας που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας με ώρα έναρξης στις 15:00, γήπεδο στο οποίο η ομάδα επιστρέφει μετα την περιπέτεια 2 περίπου μηνών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ. Σπάθας Η., με βοηθούς τους κ.κ. Κοντιζά Ι. και Κορώνα Χ. Παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Σάμπος Α.