Επιστροφή στις νίκες

Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και την ίδια σοβαρότητα ο Εθνικός υποδέχεται την Κυριακή (17.12.23) το Χαϊδάρι, στις 15.00 στο γήπεδο του Μοσχάτου για την 15η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. 

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Φωστήρα, Ατσαλένιο και Πανιώνιο οι Πειραιώτες στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες. Συμμαχός τους για μια ακόμη φορά θα είναι ο κόσμος της ομάδας που αναμένεται και πάλι να γεμίσει το γήπεδο. 

Μπορεί το διπλό να μην ήρθε στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης ωστόσο η πολύ καλή εικόνα συνολικά έχει αναπτερώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας του μαραθωνίου της Γ 'Εθνικής. Φυσικά παιχνίδια όπως αυτό με έναν αξιόμαχο αντίπαλο που έχει δείξει ιδιαίτερη μαχητικότητα στο φετινό πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστος, δεν αφήνουν περιθώρια για καμιά απολύτως χαλάρωση. 

Κάθε αγώνας απαιτεί συγκέντρωση και αυτό είναι μια άποψη που κυριαρχεί στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο. Τόσο για τον αγώνα που ακολουθεί όσο και συνολικά για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Διαιτητής θα είναι ο Ζιούτος από το Ηράκλειο με βοηθούς τους Νούσια από την Άρτα και Οβάκογλου του συνδέσμου Χανίων.