Ενημερωτική Ανακοίνωση


Με πρωτοβουλία της επιτροπής marketing και χορηγιών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου συνάντηση εργασίας με τoν σημαντικό διεθνή επιχειρηματικό οργανισμό IBF.

Η IBF επικεντρώνεται στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες προκειμένου να τους βοηθήσει να επωφεληθούν από τις παγκόσμιες ευκαιρίες και να εγγυηθούν το βιώσιμο μέλλον τους.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Χορηγίες, Ανάπτυξη Ειδικών Εμπορικών Σχεδίων και επιχειρηματικών σεναρίων και προσέγγιση νέων χορηγών.

Δρομολογήθηκαν δράσεις ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα η δυναμική της ομάδας, και να επανατοποθετηθεί στην αγορά το όνομα του συλλόγου τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, με στόχο να γίνει ελκυστικότερο στην προσέγγιση εξειδικευμένων χορηγιών.

Στη φωτογραφία δύο από τα μέλη της επιτροπής marketing της ομάδας μας, ο επικεφαλής της επιτροπής κ. Ζαχαρόπουλος και ο κάπτεν Α. Παπαδάκης, το μέλος της διοίκησης καθηγητής πανεπιστημίου κ. Θ. Λίλας, ο κ. Α. Τουμαζάνος της IBF μέλος του European Club Association, πρώην γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπεύθυνος οικονομικού σχεδιασμού της παναθηναϊκής συμμαχίας, και ο κ. Μάριος Σφάντος, καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην εισαγγελέας και τώρα δικαστής στη Ν. Υόρκη και επικεφαλής Επικοινωνιών της Βαλένθια στις ΗΠΑ.