Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο


Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Εθνικός την Κυριακή 14/4/23 στο γήπεδο του Μοσχάτου σε μια αναμέτρηση που ξυπνάει μνήμες από τη παλιά Α' Εθνική.
Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με συνεχιζόμενη παρουσία στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των φιλάθλων του Εθνικού αλλά και με δεδομένο τη μικρή χωρητικότητα του γηπέδου που θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση η Διοίκηση της ομάδας μας ενημερώνει πως τα εισιτήρια θα διατίθενται από σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου, έως και την Παρασκευή από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Εθνικού, Ακτή Δηλαβέρη 1Α ( τηλ. 210-4170439) από τις 11:00 έως τις 19:00.

Έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να κλείσουν έγκαιρα θέση στο γήπεδο του Μοσχάτου προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Σε έναν αγώνα που αποτελεί μια ακόμη πρόκληση για τους "κυανόλευκους" που έχουν διαγράψει μια αξιοσημείωτη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.Με πολύ καλές εμφανίσεις, στη μεγαλύτερη διάρκεια, γεγονός που έχει ζεστάνει τους φιλάθλους της Πειραϊκής ομάδας.
Από σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια του ντέρμπι. Δημιουργώντας μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και αποτελώντας για μια ακόμη φορά τον δωδέκατο παίκτη του Εθνικού.