Έναρξη συνεργασίας με Γιώργο Πανάκη, Γιώργο Τζιόλα και Κώστα Πάππο

Το Διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού ΟΦΠΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Πανάκη. Ο 35χρονος στόπερ προέρχεται από την ομάδα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και έχει αγωνιστεί επιπλέον στον Φωστήρα, στον Αστέρα Ιτέας, τον Ολυμπιακό Λαυρίου, την ΑΕ Σπάρτης, τον Άρη Αρχαιας, τον Εορδαϊκό και τον Παναργειακό. Πρόκειται για μια λύση αξιόπιστη στην γραμμή των μετόπισθεν αφού η εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες είναι μεγάλη.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται επίσης ο Κώστας Πάππος.Πρόκειται για ακραίο αμυντικό 26 χρονών που έχει περάσει από ΑΕ Μαλαισίνα (Α΄ Φθιώτιδας), Α.Σ Άγιαξ Ταύρου (Α΄ τοπικό),ΑΟΝΦ Άτταλος (Α΄ τοπικό), Καματερό και Καραβά που ήταν η τελευταία του ομάδα.

Τελευταία μεταγραφική προσθήκη για σήμερα είναι εκείνη του κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Τζιόλα. Ο 24χρονος στόπερ μετά από μια ικανοποιητική σεζόν στον Καραβά υπέγραψε στην ομάδα μας.Η ποδοσφαιρική καριέρα του 24χρονου ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης που κατέκτησε πρωτάθλημα της Football. Ακολούθησαν οι ομάδες: Παναργειακός, Προοδευτική, Ένωση Πελλάνας, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Λεωνιδίου, Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας και τελευταία του ομάδα ο Καραβάς.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν