Εμπιστοσύνη στην ομάδα / Κάλεσμα στους φιλάθλους


Σχετικά με την πορεία της ομάδας η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού Εθνικού  συστήνει στους καλοπροαίρετους φίλους  να κρίνουν με βάση την εικόνα της  ομάδας στα γήπεδα και να μην επηρεάζονται από όσους εκφράζουν μαξιμαλιστικές επιθυμίες χωρίς λογική προσέγγιση και από λίγους (ελάχιστους) «δημοσιογραφίσκους» του διαδικτύου που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, αλλά είναι ημιμαθείς σε σχέση με την ομάδα μας.

Αυτούς που από την τρίτη αγωνιστική κρίνουν αρνητικά μια νέα ομάδα  -χωρίς οι περισσότεροι να την έχουν δει στο γήπεδο- που χτίζεται με μακροπρόθεσμη προοπτική για να είναι ανταγωνιστική παίζοντας καλό ποδόσφαιρο βάζοντας στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Οι στόχοι και το πλάνο είναι σαφή, έχουν κοινοποιηθεί και θα εφαρμοστούν όπως έχουν σχεδιαστεί και με τις όποιες διορθωτικές κινήσεις ήδη έγιναν, ή θα γίνουν στο μέλλον.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και το να είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα συγκυριακά στην αρχή του κτισίματος μιας νέας ομάδας, ήταν ένα σενάριο που είχε ληφθεί υπόψη από την αρχή.

Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, το προπονητικό team και τους παίκτες μας, που θα απαντήσουν μέσα στα γήπεδα σε όσους φίλους και εχθρούς αμφισβητούν την αξία τους.

Καλούμε όλους τους υγιείς φίλους της ομάδας να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να στέκονται δίπλα της, γιατί η στήριξη των φιλάθλων ήταν πάντα το μεγάλο όπλο της ομάδας.

(Φυσικά κάθε προσπάθεια περαιτέρω συσπείρωσης και βοήθειας στην ομάδα είναι θετική και ευπρόσδεκτη και υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει από το καλοκαίρι ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει ή να αναλάβει  αρκεί να το κάνει  επίσημα και συγκεκριμένα).