Έκοψε την πίτα ο Εθνικός


Παρουσία όλης της «μπλε» ποδοσφαιρικής οικογένειας, σε μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση στη Ράλλειο σχολή, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ακαδημίες του Εθνικού έκοψαν την πίτα τους.


Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς η αίθουσα γέμισε με τα χαμόγελα εκατοντάδων παιδιών, τα οποία επιβεβαιώνουν πως ο Εθνικός πέρα από ένδοξο παρελθόν έχει σίγουρα λαμπρό μέλλον. Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε λίγο νωρίτερα από τις 11 με κάθε ηλικίας Εθνικούς.

Από τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, μέχρι το «νεώτερο» μέλος της ακαδημίας, τον Γιάννη Μαντζουράνη, όπως ανέφερε χαριτολογώντας ο κ. Γεώργιος Βίτσας που είχε αναλάβει χρέη παρουσιαστή της εκδήλωσης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με τιμητική πλακέτα για το ήθος τους και την προσφορά στην ομάδα άνθρωποι από κάθε πόστο, όπως ο έφορος Τάκης Γκότσης, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Τζώρτζης, αλλά και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ανδρέας Βατίστας. Τιμητικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά την ακαδημιών (Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16) από τους Παυλάκη, Μάναλη, Romano και Βουτσινά.

Τα διπλώματα της Κ18 συμβολικά μοίρασε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Λουκάς Καραδήμος, κίνηση η οποία μαρτυρά πως το επόμενο βήμα των παιδιών είναι η τροφοδότηση της πρώτης ομάδας.

υχεροί της ημέρας, οι οποίοι έτυχαν το φλουρί ήταν ο νέος αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Στάθης Φριλίγγος, ο Ευθύμιος Παυλάκης, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Νίκος Σταματάκος.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο προτζέκτορας προέβαλλε τα λόγια του τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών, Αντώνης Γρηγοριάδης: «Κοιτάξτε καλά αυτό το σήμα... Δεν καίγεται, Δεν κόβεται, Δεν κομματιάζεται, Δεν τσαλακώνεται, Δεν μαχαιρώνεται, Δεν σκίζεται».