Δημητρίου: «Δείξατε το μέταλλο του Εθνικού»

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του και από την ψυχολογική διαχείριση, ενός δύσκολου αγώνα, όπως τον χαρακτήρισε έμεινε ο Πέτρος Δημητρίου, την επομένη της νίκης απέναντι στον Καραβά.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια σας σε ένα δύσκολο ματς, όπως αποδείχτηκε. Είχατε υπομονή και τακτική προσήλωση και αυτό αποδεικνύει τον βαθμό αφομοίωσης, αυτών που σας έχω ζητήσει. Υπήρχε αγωνιστική πειθαρχία, αφού παρότι η εξέλιξη του ματς μπορούσε να μας παρασύρει, δεν φύγαμε ποτέ από το πλάνο μας.

Δεν μπορώ να βρω παίκτη που να υστέρησε και θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό που δείχνετε. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι βγάλατε το μέταλλο του νικητή, που ήθελα από την αρχή να περάσω στην ομάδα» τόνισε στους παίκτες του ο έμπειρος κόουτς.

 Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Δευτέρας έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού, θα πάρουν ανάσες με ρεπό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.