Δήλωση του Προέδρου Δημήτρη Κουλούρη

Με αφορμή την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής που αφορά το κύπελλο Ελλάδος και αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Κερατσινίου ο πρόεδρος του Εθνικού Δημήτρης Κουλούρης παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.ethnikosfc.net την εξής δήλωση:

«Tο φετινό καλοκαίρι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να ανασυγκροτηθεί και να βάλει τις βάσεις για τα όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Εθνικός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η παρουσία του κόσμου του είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει και να επιστρέψει ο σύλλογος στις επαγγελματικές κατηγορίες. Την Κυριακή κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην αναμέτρηση με το Κερατσίνι αφού με νίκη η ομάδα θα προκριθεί στην Γ' φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Η παρουσία του κόσμου μας είναι απαραίτητη προκειμένου η ομάδα να πάρει ώθηση και να βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές τους ικανότητες ούτως ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος μας πρέπει να αποτελέσει τον 12ο μας παίκτη και το πιο δυνατό στοιχείο το οποίο θα μας χαρακτηρίσει τη φετινή χρονιά.

Σας περιμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε την πρόκριση της ομάδας μας».