Αποφάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τον αγώνα με την Προοδευτική

Σε συνέχεια της ενημερωτικής ανακοίνωσης σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, 13/1/2019, κόντρα στην Προοδευτική, βλ. https://www.ethnikosfc.org/anakoinosi-enimerosi/ , ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως απαγορεύτηκε κι επισήμως η «διάθεση εισιτηρίων» καθώς και η «οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων» του Εθνικού, για λόγους ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως η Διοίκηση του Εθνικού ΟΦ.Π.Φ. είχε ζητήσει την διάθεση εισιτηρίων καθώς και τη λήψη ιδιαίτερα αυξημένων αστυνομικών μέτρων προστασίας των φιλάθλων της αλλά και της αποστολής της ομάδας.

Κι ενώ το πρώτο αίτημα σχετικά με τα εισιτήρια δεν έγινε δεκτό, για το αίτημα λήψης μέτρων αποφασίστηκε να διατεθούν δυνάμεις/μέσα συνοδείας καθ'ολες τις μετακινήσεις της αποστολής της ομάδας απο και προς το γήπεδο Νίκαιας καθώς και καθ'ολη τη διάρκεια παραμονής της στο γήπεδο.

Παράλληλα, διευκρινίζεται εκ μέρους της Ελληνικής αστυνομίας, πως θα υπάρχουν ιδιαίτερα αυστηροί έλεγχοι στους εισερχόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Εθνικού καθώς και σε σημεία που η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη για την προστασία της ομάδας καθώς και των ατόμων που σχετίζονται με αυτή.