Απάντηση για τον αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης

Για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις περί εύνοιας της διαιτησίας του Εθνικού στο χθεσινό ματς της Πετρούπολης παραθέτουμε δυο βίντεο
Το ένα με τη φάση του τέρματος των γηπεδούχων που δεν μέτρησε.
Θεωρούμε ότι στο βίντεο είναι φανερές δυο απωθήσεις του Μαλαϊ  από τον στόπερ των γηπεδούχων με τον διαιτητή να έχει σφυρίξει ήδη ενώ η μπάλα ερχόταν στον αέρα άρα η παράβαση έχει προηγηθεί.

Επίσης ακόμα ένα βίντεο αποδεικνύει ότι η μπάλα στο σουτ που χτύπησε δοκάρι είναι ξεκάθαρα έξω από τη γραμμή η αναπήδηση της. Σε μια φάση που πιθανότατα έχει ξεκινήσει από οφσάιντ και που τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο βοηθός για το που χτυπάει η μπάλα και άρα ευθύνη δεν έχει ο διαιτητής, για τον οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Αυτά προς αποκατάσταση της τάξης για τον χθεσινό αγώνα, όπου ο ρέφερι είχε σε γενικές γραμμές μια καλη διαιτησία μέχρι να αρχίσει η πίεση των γηπεδούχων στο φινάλε και να αλλάξουν μοιραία και τα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας, που δεν καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Κατανοούμε πως ο χθεσινός αντίπαλος πιέζει για τα επόμενα ματς. Επίσης θα υπενθυμίσουμε πως δεν ήμασταν εμείς αυτοί που εξέφραζαν δημόσια ικανοποίηση για τον ορισμό της συγκεκριμένης τριάδας, ούτε την είχαμε μαντέψει 48 ώρες νωρίτερα, όπως έπραξε επιτελικό στέλεχος του Άρη, διαδίδοντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έκδηλη ικανοποίηση για τον ορισμό τους πριν καν ανακοινωθεί αυτός επίσημα.