ΑΟ Υπάτου-Εθνικός 0-0

Σε ένα ακατάλληλο από κάθε άποψη ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που έπεφτε καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, ΑΟ Υπάτου και Εθνικός έμειναν στο 0-0.

Ο Εθνικός παρά τις δύσκολες συνθήκες που συνάντησε ήταν ανώτερος σε όλο σχεδόν το 90λεπτο και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιζε στο μισό τερέν τους γηπεδούχους οι οποίοι αμυνόντουσαν όπως μπορούσαν.
Στο διάστημα αυτό οι Πειραιώτες είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά και ένα δοκάρι με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την συγκινητική συμπαράσταση των φίλων του Εθνικού πού ταξίδεψαν από τον Πειραιά γεμίζοντας το γήπεδο του Καπαρελλίου τραγουδώντας επί 90 λεπτά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

ΑΟ Υπάτου: Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιανόπουλος, Γκίνο, Γλυνός, Αλμπάνης, Μπούσης, Ποτουρίδης, Μπακαούκας, Βαλμάς, Σταγάκης, Rocha. 

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κατσόγιαννης, Σκεντεράϊϊ, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης, ΑντωνίουΑναπληρωματικοί είναι οι: Τσιάβος, Σεκούμπα, Κυριαζής, Β. Παπαγελλής, Μαλάϊ, Θεοδώρου, Σέχου, Λαμάϊ.

Τα άλλα αποτελέσματα

Ατρόμητος Π.-Ελλοπιακός 1-4
Επισκοπή-Ερμής Ζωνιανών Διεκόπη
Αλμυρός Γαζίου-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Περαμαϊκός-Αο Χαϊδαρίου 0-1
Φωστήρας-Άρης Πετρούπολης 0-2
Πανιώνιος-Προοδευτική 2-1
Άγιος Νικόλαος-Ηλυσιακός (Τετάρτη 24/1 – 15:00)
Ατσαλένιος-Αγία Παρασκευή (Τετάρτη 24/1 – 15:00)