Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας

Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. καλωσορίζει στην «γαλανόλευκη» οικογένεια τον Στάθη Φριλίγγο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Υπευθύνου Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο έμπειρος παράγοντας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού έχει διατελέσει για 8 περιόδους Γενικός Αρχηγός του Εθνικού (1997-2004), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής (2004-2009).

Το βιογραφικό του Στάθη Φριλίγγου είναι γεμάτο από την πολυετή προϋπηρεσία του σε ανάλογες θέσεις, με επιτυχημένο και πολυετές πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και με τελευταίο του σταθμό τον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο πανηγύρισε την επάνοδο της ομάδας στη Super League.


Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης η «τελετή» παραλαβής - παράδοσης του πόστου, όπου μέλος της διοίκησης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Φριλίγγος, ο οποίος συστήθηκε στους παρευρισκόμενους, θέτοντας το πλαίσιο της συνεργασίας, αλλά και το στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Βασίλης Βουτσινάς, ως αρχηγός κι εκπρόσωπος των παικτών, ο οποίος αφού καλωσόρισε το νέο μέλος στην οικογένεια του Εθνικού, ευχήθηκε τα καλύτερα στον κ. Τάκη Γιαννόπουλο, σε μια ομιλία που μαρτυρούσε την εξαιρετική συνεργασία αλλά και σχέση που υπήρχε μεταξύ τους.

Τέλος, ο κ. Γιαννόπουλος «αποχαιρέτησε» τους παίκτες, τονίζοντας πως θα είναι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ έκλεισε αφού τους ζήτησε καταρχάς τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παλαιόχωρα, παράλληλα με την επίτευξη του τελικού στόχου και δη, αυτόν της ανόδου.