Πληκτρολογήστε το κείμενό σας εδώ...

Αλλαγή σκυτάλης και ομιλία του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κουλούρη στους παίκτες


Με το δίδυμο Ντάνιελ Μπατίστα και Γαληνού Νικολαϊδη στον πάγκο συνεχίζει, προς ώρας, ο Εθνικός, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Θεόφιλο Καλύβα.

Μετά την ομιλία του απερχόμενου προπονητή και τις ευχαριστίες στους παίκτες για την συνεργασία, τον λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Δημήτρης Κουλούρης που μιλώντας στους παίκτες, τους έθεσε προ τον ευθυνών τους:

" Δεν είστε άμοιροι ευθυνών για αυτό που συνέβη. Η εικόνα σας δεν είναι αυτή που μας είχατε συνηθίσει και ειδικά στο ματς με το Κερατσίνι, όπου κινδυνέψαμε να έχουμε απώλεια βαθμών.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, όμως πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο το μυαλό σας, γιατί τελευταία παίζουν μόνο τα πόδια σας.

Όλοι έχουμε ευθύνη με πρώτον εμένα, αλλά πιστεύω ακράδαντα πως η άνοδος θα είναι στο τέλος του Εθνικού" κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ντάνιελ Μπατίστα που τόνισε πως το ρόστερ της ομάδας δεν είναι για Γ Εθνική, αλλά για Super League 2 προσθέτοντας πάντως πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών