Άλλα 13 ντέρμπι..

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που κερδίζουν την αναγνώριση και το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων αλλά και το γεγονός ότι ο Εθνικός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στις τάξεις των «κυανόλευκων». 

Η αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών του Βαγγέλη Χαντέ που «μιλάνε» κάθε Κυριακή εντός των γραμμών με ωραίο ποδόσφαιρο και απαράμιλλη αγωνιστικότητα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Το πρωτάθλημα της Γ ' Εθνικής μπαίνει στην τελική του ευθεία και άπαντες δηλώνουν απόλυτα προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της επιστροφής.

Μια γροθιά όλοι ενωμένοι, ο καθένας από το πόστο του θα δώσουν τη μεγάλη μάχη. Αρχής γενομένης από την Κυριακή που η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τον Αλμυρό Γαζίου στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί μεγάλη προσοχή προκειμένου να διευρυνθεί το νικηφόρο σερί. Η τελευταία νίκη στο Ρέθυμνο με το ευρύ 1-4 κόντρα στην Επισκοπή αποτέλεσε μια ακόμη ένεση ηθικού. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση από την ομάδα. Γεγονός που αντιλαμβάνεται πρώτος από όλους ο τεχνικός της ομάδας που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα.

Άλλα 13 ντέρμπι περιμένουν τον Εθνικό που έχει αποδείξει φέτος ότι δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. Ανεξάρτητα τι κάνουν οι άλλοι, οι Πειραιώτες και το πιστεύουν και το αξίζουν και μέχρι το τελευταίο λεπτό θα καταθέσουν τη ψυχή τους εντός των γηπέδων για να δώσουν τη πολυπόθητη χαρά που τόσο καρτερικά προσμένει ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού.