Ακράτητος - Εθνικός 1-1

Ισόπαλος με σκόρ 1-1 τελείωσε ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων ανάμεσα στον Ακράτητο και τον Εθνικό.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση προηγήθηκε στο σκόρ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 21΄ με τον Κούρτη ο οποίος αξιοποίησε μια ωραία προσπάθεια του Σαραντόπουλου και με πλασέ από πλάγια και αριστερά έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι που ήταν απειλητικοί σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια στο 78΄ όταν από λάθος στο χώρο του κέντρου οι ποδοσφαιριστές του Ακράτητου βγήκαν στην κόντρα πετυχαίνοντας το 1-1.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος που δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, παρέταξε τους:
Βουτσινά(30΄Χαλκίδη), Κούρτη(70΄Βοϊδονικόλας), Φιλιππαίο, Μακροστέργιο (60΄λ.τρ. Ζούπα), Ευαγγέλου(46΄Παπαγεωργίου), Κέφη(65΄Σκεντεράϊ), Κοντό(46΄Κατσέρης), Μπαλούρδο(46΄Διάκος), Γραμματικόπουλο(65΄Λαμπράκης), Πολίτης(63΄Κοντός) και Σαραντόπουλος (67΄Τσιάβος).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηστάμου,Μουσταφίδης και Δημακάκος που έχουν αποκομίσει κάποιους μικροτραυματσισμούς απο τον αγώνα κυπέλλου με την Επισκοπή.Τραυματίες είναι οι Γκέτσι,Αθανασίου και Νταούλιας, ενώ δεν αγωνίσθηκε καο Τσιντώνης ο οποίος λόγω πυρετού παραμένει κλινήρης.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού στις οικογένειες δύο ένθερμων φίλων του Συλλόγου μας, Μιχάλη Ακλιδάκη και Μιλτιάδη Κανελλόπουλου που έφυγαν πρόσφατα απο την ζωή.

Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο οπού ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη, με ώρα έναρξης στις 17:00.