Αγώνας ρεβάνς Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ιωνικό στη Νίκαια (16:00), στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Πειραιά.

Ο Λουκάς Καραδήμος είδε όλους τους παίκτες να ολοκληρώνουν κανονικά και δίχως προβλήματα το σημερινό πρόγραμμα. Στην 20αδα που θα αναχωρήσει για τη Νίκαια συμπεριλήφθη για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού, Νίκος Σταματάκος.

Από εκεί και πέρα αύριο θα αποκλειστούν δύο ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται σε αυτό το ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στη φετινή σεζόν.

Εκτός, λοιπόν, αρχικής επιλογής έμειναν οι Κολιοφούκας, Βλάχος, Χριστοφιλέας και Buter. Όσον αφορά τα εισιτήρια για του φιλάθλους του Εθνικού, ισχύουν τα παρακάτω, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ε.Π.Σ.Π.: «Για τους φιλάθλους του Εθνικού θα είναι ανοιχτή η θύρα 8 (πέταλο) και το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€». Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Πουλόπουλος Θ., ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ζερβάκης Γ., και Μητάκος Ν.