Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες / Αφιερωμένη η νίκη

Το τέλος της 17ης αγωνιστικής βρίσκει τον Εθνικό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου, 2 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο και μάλιστα έχοντας κι έναν αγώνα περισσότερο να δώσει σε σχέση με τους διώκτες του. Ύστερα από την τρίτη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση και το ρεπό, οι «γαλανόλευκοι» πάτησαν κορυφή και δεν σκοπεύουν να την εγκαταλείψουν.

Όταν κάθε Κυριακή παίζεις σε διαφορετικό γήπεδο και πολλές φορές δεν ξέρεις καν ποιο θα είναι αυτό. Εκεί που ο όρος «έδρα» έχει χάσει την αξία και τη σημασία του. Όπως (γραπτού) λόγου χάρη ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Επισκοπή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ταύρου. Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Νίκο Σταματάκο, να δίνει το παρόν.

Έχοντας ενδιάμεσα την αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Ιωνικό για τον θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά. Με το μυαλό προσηλωμένο στον αρχικό στόχο. Την άνοδο. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Όπως ο χθεσινός νικηφόρος αγώνας κόντρα στον αξιόμαχο Ατρόμητο Πειραιά.

Μια νίκη που αφιερώνεται στον τραυματία από μαχαίρι φίλαθλο του Εθνικού καθώς και σε όλους όσοι υπέστησαν την απερίγραπτη και σοκαριστική επίθεση βίας της περασμένης Παρασκευής.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια σύσσωμοι, μια γροθιά. Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες και τις Κασσάνδρες. Με πλάνο, πίστη και αξιοπρέπεια.